Wie is De Lease Partner?

De Lease Partner staat onder andere voor persoonlijk contact, van ondernemer tot ondernemer. Joris Gommers is het gezicht achter De Lease Partner, hij heeft ruime ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Joris Gommers stelt zich aan u voor.

“Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Katholieke Universiteit Brabant heb ik een kleine 2 jaar als expat gewerkt in het Midden-Oosten bij een groot bouwbedrijf. Na een paar jaar op het hoofdkantoor in Amstelveen heb ik de bewuste keuze gemaakt om in de financiële dienstverlening te gaan werken. Dit is een perfecte combinatie van mijn studie en mijn (commerciële) DNA. Binnen de bancaire wereld ben ik 15 jaar werkzaam geweest en heb ik een aantal mooie en uitdagende commerciële management functies verricht, hoofdzakelijk in de business to business omgeving. Een leerzame tijd, waarin ik tevens een groot netwerk heb opgebouwd (netwerken is toch net werken!).

Als kind wilde ik later commercieel directeur worden bij een groot bedrijf, die kans kreeg ik bij een (internationale) leasemaatschappij die tot de top 5 in Nederland behoort. Altijd de scherpte, continue focus op de business en veel klantencontact maakte dat deze ruime 3 jaar erg leerzaam en boeiend waren.

Verkoop staat voor mij gelijk aan het geven van een persoonlijk en onafhankelijk advies. Geen snelle handel, maar klanten en prospects een oprecht en eerlijk advies geven in de breedste zin van het woord. Maar ook niet snel opgeven en vasthouden, niet tegen mijn verlies kunnen en alles maar dan ook echt alles er aan doen om het verschil te maken en de deal te doen.

Het idee van ondernemerschap bleef kriebelen en daarom heb ik begin 2017 besloten De Lease Partner op te richten. Een bedrijf waar mijn visie op zaken doen voor de volle 100% tot zijn recht komt.”