De Lease Partner, uw vertrouwde partner in autoleasing

De Lease Partner heeft met verschillende, zichzelf bewezen en professionele, bankafhankelijke én bankonafhankelijke leasemaatschappijen afspraken gemaakt over scherpe tarieven en transparante voorwaarden. De Lease Partner kent de leasemarkt als geen ander en kan u daarom altijd de juiste leasevorm bieden. Optimale automobiliteit en de juiste leasevorm gaan verder dan 1 factuur per maand. En door de hoeveelheid van aanbieders kunt u wellicht door de bomen het bos niet meer zien. Kent u alle addertjes onder het gras bij de kleine lettertjes of complexe mantelovereenkomsten? Wij wel. Daarom is De Lease Partner uw ideale aanspreekpunt, bemiddelaar, advocaat van de duivel maar vooral dienstverlener. Scherp, objectief, onafhankelijk, professioneel en altijd up-to-date.

De Lease Partner adviseert MKB-bedrijven in Nederland en KMO-bedrijven in België op het gebied van auto leasen en mobiliteit:

  • onafhankelijk en persoonlijk advies, van ondernemer tot ondernemer;
  • een leasecontract op basis van een groot volume, binnen 24 uur een scherpe leaseofferte van tenminste twee leasemaatschappijen;
  • transparante voorwaarden (geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vooraf);
  • alle leasevormen mogelijk (full operational lease, netto operational lease, financial lease, private lease en short lease).

Transparante voorwaarden: geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid vooraf!

Rastercalculatie

Als u bij De Lease Partner een leaseauto bestelt, dan wordt het leasecontract gemaakt op basis van de looptijd en het aantal kilometers dat u aangeeft. De kans dat het daadwerkelijke kilometrage afwijkt van de in het leasecontract vermelde kilometrage is groot. Bij maar liefst 80% van alle leasecontracten die in Nederland worden gesloten is een afwijkend kilometrage aan de orde. Meestal betreft het een afwijking in opwaartse richting en vaak meer dan de afgesproken marge van 10%.

Bij De Lease Partner kunt u kiezen voor een rastercalculatie zodat u vooraf precies weet wat de leasekosten zijn, als u meer of minder rijdt of voor een andere looptijd kiest. Vooraf duidelijkheid en geen verrassingen achteraf!

Meer- minder dagen

Als het leasecontract wordt gemaakt door De Lease Partner, dan zetten wij de looptijd en kilometrage vast. Elk jaar wordt gekeken wat u daadwerkelijk heeft gereden. De eventuele meer- of minder gereden kilometers verrekenen we in januari. Aan het einde van het leasecontract kijken wij naar het totaal en verrekenen wij eventueel de gereden leasekilometers.

U kunt ook kiezen voor een leasecontract met een tarief voor meer- en minder dagen. Mocht u de looptijd toch willen aanpassen tijdens het contract, geen probleem u weet vooraf precies wat de extra korting is als u de leaseauto langer gaat rijden, dan afgesproken. Wilt u de leaseauto eerder inleveren, dan kunt u zelf berekenen wat de kosten daarvoor zijn.

Extra service

U besluit toch eerder van het leasecontract af te willen. U weet vooraf precies wat de verrekening is van het leasecontract, maar deze leasekosten vindt u toch aan de hoge kant. De Lease Partner heeft een samenwerking met www.leasegarage.nl. Op de site van www.leasegarage.nl kunnen wij lopende leasecontracten aanbieden. Deze lopende leasecontracten proberen wij via leasegarage onder te brengen bij een ander bedrijf. Voor deze extra services berekenen wij geen kosten. We hopen snel via leasegarage een nieuwe eigenaar te vinden voor uw leaseauto.

Eigen risico bij inname schade

Bij het einde van het leasecontract zal de leasemaatschappij de schade aan uw lease auto in rekening brengen. Worden de schadekosten berekend op basis van herstelkosten of wordt de waardedaling van de auto aan u gefactureerd? Om deze discussie te ontlopen is het ook mogelijk te kiezen voor een leasemaatschappij die u alleen uw eigen risico in rekening brengt in geval van schade aan uw lease auto bij het einde van het leasecontract. Ook hier geldt geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid vooraf!

Scherpe lease prijs

De Lease Partner heeft een strategische samenwerking met Fleximo op het gebied van inkoop en zo profiteert u mee van ons gezamenlijke inkoop volume. Fleximo heeft volume afspraken gemaakt met een aantal leasemaatschappijen. Iedere te bestellen leaseauto wordt in competitie gebracht bij tenminste 2 leasemaatschappijen. Ook hierdoor krijgt u gegarandeerd een scherp tarief.

One Stop Shopping: één adres voor onderhoud, APK en bandenwissel

Mobiliteit en flexibiliteit zijn cruciaal, laten we eerlijk zijn, er is geen moment dat een onderhoudsbeurt gelegen komt. Want wat is het gemis wanneer er een auto weg is voor een onderhoudsbeurt of bij schade? Wij bieden u de mogelijkheid van One Stop Shopping.

Met One Stop Shopping profiteert u van optimale service op het gebied van onderhoud, APK en bandenwissel. Alle service onder één dak en u als leaserijder hoeft hier helemaal niets voor te doen! Zodra het tijd is voor onderhoud zorgt de leasemaatschappij voor een afspraak bij de dichtstbijzijnde merkdealer.

Bij elke onderhoudsbeurt bieden we de mogelijkheid om de auto gratis op te halen en op een afgesproken tijd en locatie weer terug te brengen. Voor bedrijfswagens is het zelfs mogelijk om het onderhoud buiten kantooruren te laten plaatsvinden. Ons doel: volledige ontzorging van u als  leaserijder!

Voordelen

  • Gemak en tijdsbesparing voor u als leaserijder.
  • Wegvallen eventuele kosten vervangend vervoer.
  • Aangepaste openingstijden bij bedrijfswagens.